Pappaskämt #24

IMG_3383.JPG

Skadeglädje.

Männens stora källa till skratt.

De storknar framför filmer där Jim Carrey överdrivet snubblar och slår sig och på fredagskvällarna dunkar de sig på knäna av skratt framför AFV, till människor som ramlar i vattnet eller råkar bli slagna i huvudet. Medan jag lider med de drabbade visar Pappsens glädje inga gränser.

Roligast är när tjocka människor snubblar, hävdar Pappsen glatt.

Fast om Pappsen själv ramlar eller slår sig är det inget kul.

Då blir han arg.

Och nåde den som skrattar!

4 tankar om “Pappaskämt #24

  1. Japp så är det 😉 Vi kollar själva ibland på AFV, men jag kan inte skratta, när barn slår sig. Det är väl inget roligt??? Fast om vuxna gör dumma saker och spelar in och sen blir det visat på AFV….då kan man ju undra??? Då tycker jag att de klantar sig och då skrattar jag. Fast inte barn som cyklar omkull eller så…. Skadeglädjen är ju inte fin.

    • Jo, om till exempel en kille spelar in när han styrketränar och tror att han är snygg och tuff, men sen klantar sig – då skrattar jag! Men inte åt barn som cyklar omkull eller nåt!

  2. Vi kollar också på AFV ibland. Det har hänt att bara barnen och jag tittar på det, men det är inte samma sak utan pappans gapflabb till allas olyckor. Barnen blir liksom besvikna och tycker jag ska skratta högt med, så vi får det lika trevligt som när pappan är med… 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s