Så där ja.

Så.

Ni tror säkert att jag har haft massor av kul för mig nu i sommar så att det är därför jag inte har hunnit blogga. Och kul saker har jag ju gjort men mest har jag gått här hemma och träskat.

Dag in och dag ut. Småbarnslivet har aldrig krävt så mycket tid av mig som nu, känns det som. Nu är det två illbattingar som kladdar och skräpar ner och stökar till och som vill ha hjälp och uppmärksamhet och tid av mig. Jag städar, dammsuger kattsand och smäller flugor. That´s it. Där har ni mig.

Och så är det ju, men det är svårt att hinna med så mycket annat. Helst skulle man väl vara hemifrån jämt så vi slapp stöka till det, men istället går jag och städar och träskar dagarna i ända. Ändå har hemmet aldrig sett mer ostädat ut än vad det gör numera! Lite nedbrytande faktiskt.

Jo, kattsand ja. Vi har skaffat en kattunge som heter Måns och som är vansinnigt söt och snäll. Ungarna älskar honom!

img_9178

En av Måns favoritplatser i trädgården

img_9180

Nämen, här ser man lite av min japanska lönn. Så vacker!

img_9147

Och eftersom ni kände att ni ville se mer av den japanska lönnen har jag som av en händelse en bättre bild här.

Och Matilda då?

img_9166

Jo, hon är ständigt trakasserad.

Men det går rätt bra ändå mellan katterna.

Idag kan man dessutom säga att nedräkningen till min jobbstart gick in i ett nytt skede eftersom det bara är en vecka kvar nu. Jag börjar på torsdag nästa vecka. Om man brukar ha söndagsångest efter en helg så vet jag inte riktigt vad man ska säga när man inte har jobbat på 1,5 år. Visst kan det väl vara skönt att göra nåt annat än att smälla flugor och dammsuga kattsand, men nu när jag bara gör det om dagarna har jag fått för mig att det är det enda jag kan! Sa jag att det var nedbrytande att gå hemma?

Jaja, ungarna är det finaste som finns och hemmet är min bästa plats. Så värre än så var det inte ändå.

img_9172

 

5 tankar om “Så där ja.

 1. Hej igen 🙂
  Ett tips: Stäng dörren och gå ut i trädgården………………..finaste trädgården har ni! 🙂 🙂
  Tuffa tider, inskolning på dagis, långa resor till o från arbetet, vara ifrån barnen en hel dag, vet jag att du tycker är jobbigt.
  Det kommer att gå bra! Du är duktig i ditt arbete och det blir en helg varje vecka…………så länge du är ledig från helgjobb vill säga :(.
  Kanske får vi se ett litet potpurri på bloggen från sommaren som varit…………det har ju inte bara varit kattsand och smälla flugor 🙂 😉
  kram

  • Ja, man får hitta sånt som ger återhämtning och ge plats åt det i vardagen. Jag har börjat läsa böcker igen och springer (joggar/lufsar fram) i skogen lite då och då. Det ger mindre tid till bloggen men bra för mig. 😄 Jo, det tynger ju lite med framtida inskolning och all tid borta från barnen framöver.

   Jo, jag kan ge lite återblickar från sommaren som var framöver. 😄

 2. Ja, det är jobbigt att vara mamma till två små! Fast småbarnsåren går ändå väldigt fort…. Du får se om några år 😉 Då undrar manvar tiden tog vägen! Härliga bilder förresten på barnen, Måns och din Japanska lönn!!! 😁 Hoppas det känns bra på jobbet sen 💜💜

  • Jo, det är jobbigt ibland fast de är det finaste man har. Lillan är så mammig nu så hon vill helst bli buren hela tiden och det går ju inte riktigt. Men så skriker hon och gråter så fort jag sätter ner henne och det blir också jobbigt. Men som sagt så är det ju faser som blåser över ganska fort egentligen. ❤️

   Jo, jag blir lite lycklig av att titta på min japanska lönn faktiskt. 😉 Och vi gör mycket kul barnen och jag om dagarna också, jag är glad över att ha varit hemma så länge med dem ❤️

   Det blir nog bra på jobbet sen, det tror jag ju ändå. 😊

 3. Det närmar sig en annan tid i ert liv, men den kommer också att vara mysig o fin. Och tuff och jobbig såklart! 😁 Som alltid! Det fixar ni! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s