Regn

Regnig onsdag. Det är skönt med några regniga dagar ibland, tycker jag. Det blir skön luft och naturen grönskar.

20130625_194019 20130625_194146 20130625_19433720130625_193610

Skön kväll för en promenad.

Men nu ska Pappsen och jag äntligen försöka få upp lite gardiner! Vi har mest ägnat oss åt trädgården sen våren och sommaren kom och att inreda hemmet har blivit lite bortglömt.

3 tankar om “Regn

  1. Jag tycker också om regn…..ibland behövs det 😉 Naturen liksom blir tvättad och ren igen. Fina bilder du lagt upp. Tack!! 🙂 Undrar vilka slags gardiner ni ska hänga upp ? Vilka färger ? Ska det bli spännande att se…

  2. Låter underbart! Jag har inte varit i svampskogen på evigheter! Skogen är jag ofta i här men det är inte riktigt samma sak när det är ett motionsområde. Bäbisen vill också ut i skogen tror jag. Och fika vill vi ha med oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s