Trädgården bjuder igen

Att ha trädgård kräver en del jobb. Jag har förstås haft det förspänt som har flyttat in i en så väl omhänderdagen trädgård där det redan växer det mesta man kan önska sig! Men en del jobb har vi ändå lagt ner, Pappsen och jag.

Fast det är det som är så fantastiskt med trädgårdar. De bjuder alltid tillbaka för det jobb du lagt ner.

DSC_0975DSC_0901DSC_0903DSC_105220130731_175842DSC_0908DSC_0904DSC_1029  20130717_202642DSC_105920130731_161148 DSC_0979DSC_106720130803_183131

15 tankar om “Trädgården bjuder igen

 1. Åh vilken härlig trädgård! 🙂 Vilka underbara foton 🙂 Tack för hallonen! Jättegott till min yoghurt ;). I min trädgård äter rådjuren upp det lilla jag åstadkommit, både blommor och grönsaker 😦 😦

 2. Ja, jag känner mej faktiskt både lite tokig och ledsen. 😦 Nu har jag bara korta skaft på bl a luktärtorna kvar 😦

 3. Å vilken lyx! Får mig att längta ännu mer till en stor trädgård med bärbuskar, fruktträd och grönsaksland när jag ser dessa bilder.

 4. Åhhh…vad jag blir avundsjuk….både krusbär och vinbär och färskpotatis!!!! KRUSBÄR 🙂 ÄLSKAR DEM 🙂
  Tänk att man kan sakna en trädgård så mycket, när man INTE har någon och inte uppskattade den man hade tillräckligt mycket. För det är en himla massa jobb också med det gröna… Potatis och gurka växer ju liksom inte på träd.

  • Ja, krusbär är gott! Det tycker Bäbisen med. Och han älskar hallon och röda vinbär också. Tomater och svarta vinbär tycker han däremot inte så mycket om. Ja, en liten lagom täppa skulle du ha. Med en blomrabatt till din andra hälft och med ett par krusbärsbuskar till dig. 🙂

 5. Vilka fina bilder!
  Det är underbart med trädgård, och lite jobbigt, fast mest underbart. I år har tyvärr rådjuren förstört en hel del av min skörd (rödbetorna, salladen och löken), men imorgon ska jag skörda potatisen och jag plockar både hallon och blåbär varje dag. Björnbärsplantorna, rabarben, krusbärsbuskarna och vinbärsbuskarna hoppas jag på till nästa år. De har fått flytta på sig lite väl mycket men nu har jag hittat en bra plats för dem och hoppas de börjar trivas så jag kan skörda från dem nästa år… (då kan jag även börja skörda sparris, efter att de fått växa till sig i två år). De perenna blommorna jag planterade lite sent i år kommer säkert också vara jättefina nästa år. Åh vad härligt det är med trädgård och ännu härligare blir det nästa sommar 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s