6 tankar om “Pappaskämt #15

  1. Jag tror nog det är kört… Har ju en man som snart är 40, men det märks inte. Eller idag har han faktiskt fått många vuxenpoäng genom att putsa fönster. Men nu är han tillbaka på ruta 3, han sitter med sitt spel på telefon. 💕

  2. Spel på telefonen, så dant! Pappsen skulle aldrig putsa fönster… men nyss när jag stod och diskade stod Pappsen plötsligt utanför rutan och lös sig själv med en ficklampa i ansiktet. He is so funny! Och mogen… vilken man.

  3. Min make putsar alltid alla fönster, så det slipper jag 🙂 han tycker att det är kul!!!!!! Hur kan han tycka det ??? Men att våra män ska bli vuxna…nääääää. Det vill vi nog inte. Inte innerst inne eller…????

  4. Idag blev det dåligt med vuxenpoäng för mannen. Vi bestämde oss för att baka tillsammans efter maten. Barnen var högt och lågt och tramsiga och flamsiga. Övertrötta. Då beslutar sig fadern för att det blir inget slick i skålen när de tramsat så. Han ger dem varsin visp med aningen lite smet runt krokarna och istället ställer han sig och smaskar i sig från skålen med slickepotten till hands… Tyckte faktiskt lite synd om barnen, visst de hade tramsat, men de var inte dumma utan bara glad-tramsiga. Men tji fick dem! De fick titta på när pappan drog sin tunga på slickepotten om och om igen… 😊

    • Men oj, kan man göra så mot barn? Han var nog väldig sugen på den där skålen… 🙂

      Minns du när vi bakade med farmor och man fick välja visp eller skål att slicka efteråt? En av oss valde visp eftersom vi var vana vid att dela med oss, så att den som slickat vispen fick hjälpa till med skålen sen. Men tji fick vi den gången! Den som slickat vispen fick ett höttande pekfinger av farmor när den försökte sig på skålen. Hade man valt vispen fick man nöja sig med den, tyckte hon. Snopet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s