Ändrade planer

I år fick jag en lysande idé. Jag ska inte köpa något julpapper utan ska använda alla överblivna småsnuttar! Att jag inte tänkt på det tidigare!

Men nu när jag äntligen skulle slå in paketen visade det sig att jag tänkte så redan förra julen…

20131216-211036.jpg

Inte ett julpapper så långt ögat når.

Nåja, jag tar mig väl ett par skinkmackor istället.

6 tankar om “Ändrade planer

  1. Hos mej fungerar det så att jag köper på mej 3-4 nya rullar varje jul. Fast när jag kommer hem och ska slå in paket så har jag 4-5 påbörjade rullar redan. Och ordentlig som jag är 😉 måste jag ju ta slut på de som redan är påbörjade. Så i slutändan har jag knappt slagit in nåt paket med årets fina papper utan använder fjolårets papper som jag inte alls tycker är så fina längre… ☺

    • Jag brukar också göra så! Det var därför jag kände mig så smart i år. Men nu har jag handlat nytt, fast inte så många rullar som jag brukar. 😀

  2. Lite av samma tanke här, jag köper alltid en massa julpapper och har flera rullar (trodde jag) med papper kvar sen tidigare jular. Skulle slå in två paket under helgen och fick till min fasa se att jag inte alls hade så många rullar papper, som jag trodde. Undrar nu hur jag ska klara paketinslagningen med det jag har 😉

    • Julpapper är ju en sån sak som man inte riktigt har koll på hur mycket man har och som man gärna stoppar ner i kundvagnen när det lider mot jul. Lycka till med paketinslagningen!

  3. Bara jag som ser potentialen? Med lite lim, glitter och glamour kan du nog få till julkänslan! (Ps. Tänk på de fattiga som inget papper har) (Ps 2. Glöm allt jag skrivit hittills … KLART DU SKA KÖPA JULPAPPER! KLART SOM KORVSPAD!)

    • Tur att jag fick köpa julpapper! Det här med pyssel och glamour är inte min starka sida. Det hade kunnat sluta hur som helst! Jag får vänta ett par år med sånt, tills Barnet är så stor att jag kan skylla mina miserabla alster på honom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s