Konsten att ta en selfie!

Jag beundrar verkligen alla de som klarar av att ta bra selfies! Det är en riktig konst!

Först och främst ska man ju se bra ut, något som är nästan omöjligt i den vinkel och det avstånd som det blir när man tar kort på sig själv. Åtminstone för mig.

Sen ska man ju hamna i bild också. Jag skulle kunnat lägga upp massor av misslyckade selfies här där jag inte ens är med i bild, men jag raderar dem oftast direkt.

Fast här är en på hela familjen när vi var i uterummet tillsammans. De tio andra försöken tog jag bort eftersom ingen av oss var i bild då, här kom vi ju faktiskt med alla tre, även om jag bara bidrar med en hårtova.

20140406-193510.jpg

Sen ska man ju ha koll på att man inte har nåt i bakgrunden som stjäl uppmärksamhet också!

Här tar jag en selfie när jag tittar på en tomat (varför inte, liksom), omedveten om att övriga familjen kikar fram och följer det hela med spänning!

20130721_153841

Men visst, det är ändå rart!

Värre är det här. En ganska dålig bild på mig och dessutom är det nåt i bakgrunden som går och kliar sig i näsan!

20140406-193548.jpg

Och allra värst är nog detta! Ett foto där jag ser helt okej ut, är med i bild och i fullt fokus, men så har det där störande dykt upp i bakgrunden igen!

20140406-194111.jpgTack för den, Pappsen!

12 tankar om “Konsten att ta en selfie!

  1. heeHeee 😉 Jag har tagit massor med selfies, när jag sytt något, som jag vill spara som bild. Men icke…ser fånig ut. Stora ögon, trött, för närma eller sned bild….eller för mycket uppifrån med kameran. Hur nu jag lyckas med det ??? Gillar alla dina selfies. Den med tomaten ser väldigt fin o intressant ut! Att Pappsen stör i bakgrunden…jajaaa. Inget att göra åt ❤

  2. Nä, det är svårt! Jag försöker ta till bloggen och så men det blir verkligen inga bra bilder! Men de som lägger ut snygga selfies kanske har bra tålamod och många försök bakom sig?

    Nä, Pappsen går ju och stryker här hemma så att han kommer med i bild då och då är väl oundvikligt! 😉

  3. 🙂 De är roliga att se på, när det inte blev riktigt som det var tänkt……………..men fina ändå 😉

  4. Jag kan inte heller ta bra selfies! Kan tycka att jag ser helt okej ut för en stund i spegeln och drar fram telefonen och knäpper av massa kort, men som sagt, ingen blir bra! Jag ser plötsligt (?) blek, trött och hålögd ut… 😊

    • Ja, precis så är det! Jag möter en strålande tjej i spegeln, jag ser fantastisk ut och detta måste förevigas! Men på bilderna i telefonen ser jag bara gammal och trött ut och näsan är fyra nummer för stor. Märkligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s