Ny teknik eller gammal trotjänare?

Det är många lyckostar som går och glänser med nya iphone 6 nu!

Själv köper jag sällan ny telefon. Jag har bara köpt ny mobil en gång i livet, resten har jag fått eller ärvt.

Jag är egentligen inte så noga med den nya tekniken. Just nu har jag iPhone eftersom Pappsen har det och det är smidigt att kunna dela våra foton och almanackor med varandra (ja, och så fick jag hans gamla när han bytte). Men nu är det nog ändå dags att få en ny!

Visst sprack baksidan i våras när jag skulle fota rabarberstjälkar mot himlen och tappade mobilen mot stenplattorna, men det stör mig inte alls. Däremot retar det mig att jag knappt kan prata i telefon i den. Högtalaren är så dålig. Särskilt Pappsen hör jag dåligt vilket är lite oturligt eftersom det oftast är han som ringer.

Så det är en god anledning för mig att byta telefon.

Jag kan tycka att det är lite roligt just det här hur olika vi är när det gäller att köpa nya mobiler. En del går med sina gamla mobiler utan internetuppkoppling och trivs bra med dem så länge de går att ringa på, andra byter ständigt upp sig till det senaste på marknaden – fast det egentligen inte är nåt fel på den gamla!

Vilken typ är du? Uppdaterar du dig ständigt med den senaste tekniken eller är du glad för din gamla telefon som du känner till och vet hur den fungerar?

Läs mer om iPhone6 här.

14 tankar om “Ny teknik eller gammal trotjänare?

    • Ja, det tråkiga är ju ett den enda mobil jag köpt själv (för många tusenlappar) – en samsung galaxy s2 – ligger och skräpar här hemma väl fungerande. Men jag var inte så nöjd med den och är som sagt smidigt att ha iPhone tillsammans med Pappsen. Men om Pappsen köper en ny så förbarmar jag mig väl över hans gamla… ☺️

  1. Köpte den första Samsung galaxy noten för drygt 3 år sedan. Lämnade in för garantireparation samma månad garantin gick ut. För 425 spänn fick jag tillbaka en (till synes) sprillans ny mobil som nu uppför sig klanderfritt. (Skalet utbytt efter otaliga brutala landningar- inte ett sprucket glas, lite naggad i kanten bara.) Har inte råd eller lust att byta ständigt. Noten äger.

  2. Och jag är fullständigt nöjd med min Doro 😉 Kan ringa, sms:a och t.om. ta foton med dålig kvalité 😀 Jag tycker du kan unna dig en splittny mobil den här gången. Inte Pappsens ärvda…

  3. Jag skulle jättegärna vilja ha 6:an, men tycker det är dumt att vara så snabb att köpa, om det skulle vara några ”måndagsexemplar” av den. Den är ju trots allt rätt dyr. Nä, jag nöjer mig ett tag till med min 5:a. Den är tipptopp den med! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s