Hyacint i glasburk 

  
Idag fick jag beröm för mitt senaste pyssel. Jag har börjat att tycka att det är så fint med glasburkar så jag ville prova att ha mina hyacinter i det. Jag har helt enkelt diskat ur ett par gamla rödbetsburkar och till min lycka hittade jag ett spetsband i en låda som jag limmat/knutit runt burken.

Sen har jag tagit bort plastkrukan på ett par hyacinter, lindat grön mossa runt jordklumpen och stoppat ner dem i glasburkarna. Jag fyllde på lite vatten i botten för säkerhets skull.

   
  

Jag är verkligen ovan vid att pyssla så när jag gör något tycker jag själv att det ser ut som att en femåring har varit framme, men jag tycker att det är kul ändå. 
Men nu när jag fick beröm blev jag förstås stolt som en tupp.

15 tankar om “Hyacint i glasburk 

  1. En vanlig glasburk prydd med söt spets, gjorde att hyacinten blev medelpunkten ❤ Helt perfekt gjort av dig och så lagom. Ett bra svenskt ord vi har…när något blir lagom 😉 Inte för mycket "runt" blomman så den nästan göms, utan precis lagom. Du är så duktig och jag fick ett bra tips, till nästa Jul. Då vill jag också plantera hyacinter i glasburkar. Så ljuvligt vackert!! ❤

    • Tack! ❤️ Nu är jag sugen på att pyssla mer. Pappsen säger att jag har blivit galen, men det är nog bara att jag är hemma mer nu. Nu längtar jag efter att köpa NYA band och grejer och inte bara använda sånt jag fått från presenter och sånt som andra har gjort. 😄

  2. P.S. De goda kakorna, som både maken o jag älskade …de med smak av jordnötssmör och choklad…recept på dom? Kan man få det? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s