Pappsens projekt

Börjar bli lite nervös inför renoveringen nu. Är mycket som ska hinnas med och det ska bli klart på en inte alltför lång tid. Pappsen ska fixa så gott han kan. Vet ju hur det kan bli med det där. Det är svårt att få till det som man har tänkt sig och i värsta fall blir det aldrig av. Det har inte behövts renoveras nåt där vi bor nu så Pappsen har inte fått träna sig på ett tag heller.

Eller vänta nu… Pappsen hade ju ett projekt borta vid trädkojan. Han hölls ju där och snickrade i somras. Kanske skulle gå ut och se hur det blev när det blev klart. Att få se projektet färdigt i all sin prakt och glans kommer nog att lugna mig. Nog kan han slutföra saker ändå, Pappsen.

 

DSC_1132

Aj då.

4 tankar om “Pappsens projekt

  1. Ja, det får nog bli så. Blir ingen prioritet på att få stegen färdig nu… Får vi verkligen hoppas!!! Annars dyker vi väl upp hos Arga snickarn vad det lider.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s