9 tankar om “Notoriskt snustorr tank

  • Nä, inte ett dugg kul! Det är inte så mycket bränsle men det räcker, sa Pappsen och log tryggt när jag sa att jag kunde ta andra bilen. Men jag tror inte att det hade räckt så värst långt. Fick tanka på vägen, förstås!

   • Jag skulle ha lilla bilen till jobbet igår. Mannen kommer på klockan 22.30 att det är lite bensin i den. Då får jag väl tanka på väg till jobbet då, säger jag. Nej du börjar ju tidigt säger han och åker o tankar den. Det är kärlek det!! ❤❤

   • Ja, det var fint av honom! Jag brukar visserligen befalla Pappsen att åka och tanka ibland men hälften av gångerna glömmer han det och då sitter man där med skägget i brevlådan och måste tanka på morgonen. Nåja, jag har slirat koppling sjukt mycket idag. Det kan få vara min lilla hämnd.

 1. Tack för att du tittade in på min blogg – nu hittade jag ju din roliga och fina blogg! Den följer jag gärna!

  Kan det vara någon tröst för dig att jag lämnade över min lilla bil till min käraste, med nästan ingen bensin i alls. Han har lite tyngre gasfot än jag, så den kommer garanterat att lysa idag, och han har fått för sig att min mätare inte är korrekt = han blir nervös o tankar.

  Tänk vad jag kan planera bra ibland!

  • Haha, jaså han blir nervös och tankar! Så bra! Ja, där fick du till det bra!

   Pappsen säger att man kan köra bilen även efter att pinnen slagit i botten men jag vågar inte lita på det. Inte med tanke på att Pappsen får bränslestopp ganska ofta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s