Pappaskämt #12

pappaskämt3

Pappor är ju som stora skämt hela dom ibland!

Det skulle också kunna vara så att de har en form av Aspbergers (och det är förstås inget att skämta om, men det förklarar en del om deras kommunikation).

Idag kom Pappsen in i köket medan jag höll på med kvällsmaten.

”Hur går det, är det mycket kvar att göra?” frågar Pappsen.

”Ja… jag har ju en del kvar med själva maten, och så ska jag röja upp här med. Jag måste göra rent mikron också och så ska jag skriva en inköpslista till imorgon men det hinner jag nog inte göra förrän efter maten.” svarar jag och utgår från att Pappsen hör: 

JA! Det ser du väl själv! Sätt igång nu, din slöfock, du ska göra minst hälften av det här men jag kommer inte att bli nöjd förrän du har masserat mina tår också.”

Förstå då hur förvånad jag blir när Pappsen svarar:

”Jaha. Men då hinner ju jag gå ut och tvätta fyrhjulingen.”

Sen lommar han ut till garaget.

Dessutom ser han nöjd ut.

5 tankar om “Pappaskämt #12

  1. Män och kvinnor talar inte samma språk, så är det bara. Vi tror verkligen de fattar vad vi MENAR när vi säger nåt. Men de fattar inte om man inte talar om det rakt ut. Vet inte vem som har rätt egentligen. Kunde ju tycka männen kunde ha lite känsla och förståelse när man säger en sak och menar en annan. 😏 Men kanske bättre att tala klarspråk direkt???? 😊

  2. Visst är det så att vi talar olika språk. Vi kvinnor är experter på att linda in vårt budskap….;) ;)…….. inte alltid lätt att fatta vad vi EGENTLIGEN menar 🙂

  3. Ja, vi är lite mer fina i kanten vi kvinnor. Karlar saknar de där antennerna som vi har. Man tycker ju att de skulle kunna lära sig lite hur vi funkar med tidens gång, men icke!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s