Flug-hits

Visst är det mysigt att ha kalvar i hagen bakom huset men usch och blä för alla flugor som kommer in så fort man gläntar på dörren. De surrar runt maten och de har tokbajsat på hela köksfönstret!

Jag har alltid varit en blödig typ som helst har velat släppa ut flugorna genom fönstret men med de mängder som kan komma in här är man mer eller mindre tvungen att smälla dem.

Fast det är en vidrig sysselsättning! Flugor är en ju en sån där insekt som knappt går att ha ihjäl. Första gången jag smällde samlade jag helt orutinerat  mina femtio (50) smällda flugor i ett papper i soppåsen, men när jag nästa gång öppnade dörren till sophinken (som surrade betänkligt) flög ett helt band med uppretade flugor ut och anföll mig! Gaahh!

Visst är det konstigt? Det spelar ingen roll att det bara är en våt fläck man torkar upp efter dem, likt Terminator 2 samlar de kvickt in sina kroppsdelar, sväller upp och flyger iväg som om ingenting hade hänt.

Nä, usch! Men nu har jag bestämt mig för att se lite positivt på det hela. Jag smäller flugor flera gånger om dagen och varje tillfälle är som ett riktigt gympapass!

Man får fokusera, ta i från tårna och verkligen svinga flugsmällaren för bästa träff! Mycket bra träning!

image I got my mind set on you!

imageSwing it magistern, swing it!

Ibland får man hoppa högt…

image Jump! (for my love)

…och ibland sätter de sig i underkanten av kylen och då får man göra en riktig loop.

image I´m too sexy for my love, too sexy for my love

Det tar på en kropp som har fött barn och som inte är riktigt färsk längre!

Men värst är när man måste spana efter dem högt uppe i taket. Jag har så svårt att böja nacken uppåt och ryggen känns så stel.

image Kom ner från taket!

Och när man böjt nacken så pass känns det som att den aldrig riktigt ska gå att böja tillbaks igen.

imageIf you start me up If you start me up I’ll never stop

Det är så illa att det känns som att hela ansiktet spänns när man tittar uppåt. Som att huden på kroppen inte riktigt räcker till så att man får göra värsta grimasen för att kunna böja på nacken.

Haha, men riktigt så illa är det förstås inte!

Det kan jag inte tänka mig i alla fall!

Så jag vet inte varför Pappsen lämnar rummet varje gång jag smäller flugor i taket???

image I´m running, I´m scared tonight…

15 tankar om “Flug-hits

  1. 😉 HaaHaaa….så roliga bilder på dig, i full färd med att anfalla dessa jobbiga flugor 🙂 Fast hjälp är på väg!!!!! Vi skickar er en el-flugfångare, som knastrar och smäller riktigt otäckt (tycker jag) Hoppas att den kommer att minimera antalet flygfän 😉 🙂 SURR!!!!!!!!!!!!

  2. Lycka till i flugjakten!! Förstår inte alls att P menar att ansiktet skrynklar ihop sig när du tittar upp i taket. Jag tycker du ser ut preeeeciiis som vanligt!!! 😉

  3. Jag har lämnat över stafettpinnen (flugsmällaren) till äldsta dottern i år. Tror hon som mest hade ihjäl 20 st på en kväll i somras. Medan hon flög fram bland vinklar och vrår satt jag i fotöljen med munnen full av kaksmulor och vrålade: där! Däääär! Och dääääääär!
    Kändes faktiskt som ett träningspass när jag tittade på henne…
    Underbart inlägg btw 🙂

    • Åh, det lät som en lyckad flug-smällning. Kakor! Åh, så gott! Jag har försökt lämna över till Pappsen men han missar bara och så blir vi trumpna båda två.

  4. Ha ha 🙂 jag gillar liknelsen med terminator, and löve the pictures! det är lite så med insekter, de vill liksom aldrig riktigt dö! En gång fick jag en såndär klisterfälla för flugor över mig. Den klistrade fast sig själv och alla döda och halvdöda flugor i mitt hår! Jag lovar att jag grät när jag stod i duschen och skulle försöka få loss allt från klister till halvdöda flugor 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s