En trevlig prick!

Säga vad man vill men jag är verkligen en artig prick, trevlig ut i fingerspetsarna.

Idag var jag nere i jordkällaren för att hämta en kruka. Jag gick där i godan ro i halvmörkret, pratade lite för mig själv och kanhända släppte jag väder. Då tycker jag mig se något fladdra till i ögonvrån och vänder mig hastigt om. Kanske står där en psykopat med en yxa??? Eller har någon av Pappsens kompisar gömt sig där för att skrämmas?

Medan jag vänder mig om tar jag på mig ”Lätt förvånad men inte arg”-ansiktet. Det har en min som säger ”Oj, vad rädd jag blev, men lite kul ändå, hihi”.

Bakom mig stod…

…nä, det var ingen där. Nada personada.

Men jag blir så trött på mig själv. Om det verkligen hade varit en mördare eller någon av Pappsens kompisar – hade de då inte gjort sig förtjänt av ”Nu är jag förbannad, här har du en rak höger”-minen istället?

Jo, det kan man tycka!

Visst är det konstigt att artigheten sitter så djupt inpräntad?

DSC_0001 - Kopia

Nämen, låg du här och lurpassade? Aja baja! Fast visst ser jag snäll ut?

9 tankar om “En trevlig prick!

  1. Ja, varför vara artig, om en galning uppehåller sig i er jordkällare ??? Näää, fram med den arga minen nästa gång 😉 Sen en stilla undran: Arne Weise…hur menar du då ??? 😉

    • Ja, hu! Hoppas jag inte lockat hit dem nu. Men alla dörrar är ordentligt låsta och nästa gång jag behöver nåt i jordkällaren får jag ta på skyddsutrustning.

  2. Haha! Din artighet måste sitta väldigt djupt 🙂 Övar du framför spegeln på olika miner, så får du öva på en mindre artig också 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s