Guldkant nu och då

Folk som inte har barn kanske tror att man inte lyxar till det lika mycket när man blivit förälder som man gjorde innan.

Det är inte helt sant! Det kommer fortfarande stunder med guldkant på tillvaron!

För ganska precis två år sedan var Pappsen och jag på en weekend till Göteborg. Det var himmelskt! Vi bodde på flott hotell och på morgonen kom de in med en dignande frukostbricka som avnjöts i lugn och ro medan vi fortfarande satt i morgonrock.

DSC_1025

Morgonlyx 2011

Sen kom Bäbisen och så många stunder i lugn och ro har det förstås inte blivit. Nu har man en Bäbis som drar en i mysbyxan och vill ha uppmärksamhet när man försöker att göra något.

Men så idag var både Pappsen och jag hemma! Alldeles ifred, fortfarande i morgonrock, kunde jag passa på att skura toaletten!

image

Morgonlyx 2013

Det var himmelskt!

Så var inte oroliga, ni som går i barnatankar. Allt kommer inte att förändras, även som småbarnsmamma kommer tillfällen av extravagans och flärd.

5 tankar om “Guldkant nu och då

  1. Jag minns den totala lyxkänslan som infann sig när man blev nr2-nödig samtidigt som barnet sov!! Alltså vilken lyx att få göra det ifred!! Kanske t o m kunna stänga till dörren lite bara för att ännu mer få känna känslan av att man var ostörd! Inte ha ett barn i knät samtidigt eller 2 ungar som var osams i köket så man fick springa ut med risk för kladd på mattan! 😉

    • Ja, eller hur! Bäbisen har ju bidén att roa sig med men då får man räkna med att allt han når i badrummet blir nedblött. Och sen vill han att vi ska ha dörren på vid gavel när vi är där inne också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s