Bus i Halloween!

image

Så var det det här med Halloween då. En högtid som många inte är helt förtjusta i.

Själv tycker jag att det är härligt att åtminstone en gång om året få klä ut sig till oigenkännlighet och härja runt i grannskapet – gräva upp blommor i trädgårdarna, repa bilar och äntligen ge riktigt svar på tal till de snoriga ungarna.

Eller vad för slags bus är okej att göra? Vi pratade om det på jobbet och en tjej hade som förslag att man kunde… hrmm… ”lägga en kabel” i rabatten men jag vet inte… det kanske är sånt folk i stan håller på med. Här på landet är vi lite mer sofistikerade än så.

Det kom också förslag om att vifta med en låtsasspindel framför ögonen och det tyckte jag lät mera harmlöst.

Bäbisen är än så länge för liten för att gå på ”bus-eller-godis” men själv har jag klätt ut mig och är i full färd med min runda.

image

Skönt med en ordentlig förklädnad så att man riktigt kan löpa amok.

Fast först måste jag kanske köpa godis ifall nån stadsbo har vägarna förbi.

 

Tips på bra halloween-bus enligt Pappsen.

Raka dig över det nyskurade handfatet.

Sprid ditt fotludd över alla golv.

Släpp väder precis när ni sätter er i bilen efter en lång promenad.

11 tankar om “Bus i Halloween!

    • Usch ja, de har så otäcka strumpor! Pappsen lägger ofta upp sina fötter på bordet precis bredvid min tallrik när han har ätit klart men inte jag.

  1. Jag hoppas det inte dyker upp några ungar här. Det gjorde det 22.30 förra året den här dagen och då fick jag länsa barnens smågodis-påse som de noga valt ut godiset i själva…
    Idag har jag bestämt mig för att bara ge dem clementiner om de kommer, för jag har inget godis hemma! Eller så öppnar jag inte!

  2. Förra året öppnade jag inte dörren, då fick vi brevlådan nersmetad utanpå och inuti 😦 ……….Man kanske kan prova att kasta clementinerna i ansiktet på dom som kommer och ringer på………………alltså jag tycker inte om den här sortens ”skoj”

  3. Och bilden på dig, Lina…är det verkligen du ??? Kände inte alls igen dig 😉 Har du varit ute och ”härjat” nu eller….. ??? Fast egentligen…..kan vi i vårt land inte hitta på något ”eget” istället för Halloween ? Det är så himla Amerikanskt 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s