Pappsen gästbloggar

Pappsen tycker att jag gör narr av honom här på bloggen. Det är bilar som inte tankas, blommor som inte vattnas och garage som prioriteras framför kök.

Så idag när han kom hem från jobbet tog han kort på sophinken…
Han tyckte att jag kunde visa hur den ser ut de dagar som jag är hemma.

20131212-200948.jpg

foto: Pappsen
Nä, jag går ALDRIG ut med soporna. Det har liksom bara blivit så.

Och ja… det ser verkligen illa ut just nu. Vi har inte riktigt källsorterat som vi brukar eftersom det är fullt även i de behållarna.

Att jag bygger soporna på höjden tycker jag inte är något problem. Jag vet ju att Pappsen tar dem förr eller senare.

Jag är ganska pysslig och ordentlig i övrigt. Det är bara detta jag inte gör.

Har ni också outtalade fördelningar hemma?

6 tankar om “Pappsen gästbloggar

 1. Men så smidigt att bara bygga på höjden!! =)
  Jag tänder inte i pannan. Får pikar av M titt som tätt att det är min tur att går ner, men jag tycker jag gör så mycket annat… Facebookar, läser bloggar, kollar instagram. You name it! Han gör inget av det den rackarn!! Vissa kvällar är det riktigt svettigt för mej, då tycker jag inte det är mer än rätt att han också drar sitt strå till stacken!! =)

  • Ja, det går väldigt bra att bygga på höjden. Ibland ramlar nåt av, då får man med stor försiktighet lägga det på toppen igen.

   Usch, jag blir svettig bara av att läsa om allt du har att göra! Tänk om du skulle börja lägga ut bilder på instagram också, då skulle du bli riktigt busy!

 2. Hemma är det ALLTID jag som tömmer soporna och är det någon dag som jag inte gjort det så kommenterar gärna maken att sophinken är full, men han kommer inte på tanken att tömma den själv 😉

 3. Jag bär också ut soporna. Ibland ber jag maken snällt, om han kan ta med dem till soprummet. Känns som det är mitt jobb att ut sopor….Jag har ju liksom marktjänsten här 😉 Men skruva och montera och borra….det har jag slutat med. Ja, ni hörde rätt. SLUTAT MED 😉 Så himla skönt att han gör det nu….Jag behöver inte bry mig alls om att hänga upp taklampor, borrra hål i väggar, laga diverse makapärer….där är jag nu för tiden en hjälplös kvinna. Så skönt!!!!!!!!

  • Det är tur att man är bra på olika saker! Det är mycket här hemma som bara Pappsen gör, allt med bilarna och mycket med renovering, sätta upp lampor, skruva ihop saker… Sån har jag aldrig varit bra på. Förr var jag väldigt duktig på datorer men tyvärr har jag släppt väldigt mycket av det sen jag träffade Pappsen.

   Fast Pappsen städar ALDRIG toaletten, jag vattnar och tvättar och har huvudansvaret för mat och trädgård. Så i slutändan blir nog det mesta gjort, som sagt tur att man är olika.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s