En väldigt vanlig vardag

Jaha, jag har ju åbäkat mig och försökt komma in två heldagar till jobbet för att lära mig data. Men sen visade det sig att det inte fanns någon som kunde lära upp mig när det var sportlov och allt, så det blev ett par dagar hemma istället. Förödande för jobbet eftersom jag verkligen behövt de här dagarna, men ändå skönt att vara hemma! Särskilt som det är sista veckan innan inskolningen.

Igår var Pappsen också ledig. Då var vi på Ikea och köpte möbler till Barnets rum som mer eller mindre är färdigt. Det blir så fint och så fort de flesta i familjen varit och tittat ska jag lägga upp före- och efterbilder här!

Jag har också knåpat ihop ett schema till dagis. Vi ska dit och hälsa på imorgon och det ska bli jättespännande! Barnet kan vara ganska blyg ibland och det ska bli intressant att se om han kommer att slappna av något under tiden där eller om han helst bara vill sitta knä.

Annars går det väl ungefär som vanligt här hemma. Jag sysslar och pysslar. På morgonen skulle jag märka Barnets kläder.

20140218-131314.jpg

Men Pappsen, den luringen, har tagit ur själva färgen och jag vet inte hur man sätter dit den igen.

Sen skulle jag se till att den här fläckiga tröjan fick komma i tvätten.

20140218-131321.jpg

När jag startat tvättmaskinen såg jag att tröjan låg kvar på bänken! Så jag fick köra en urpumpning och börja om från början. Nu när tvätten var klar såg jag att tröjan FORTFARANDE låg kvar otvättad på bänken.

Och nu tänkte jag koka ett ägg till Pappsen.

20140218-131328.jpg

Det går bra nu.

Ikväll ska jag i alla fall bege mig till kören och öva inför kyrkan på söndag. Men jag hoppas att det går bättre den här gången. Förra gången lät det så hemskt illa när vi skulle upp på de riktigt höga tonerna. Det var någons röst som skar sig, det riktigt slet i öronen och jag skämdes å den personens vägnar. Sen tystnade jag lite före de andra och då försvann äntligen den skorrande stämman.

Nu ska jag väl torka upp ägget och hänga tvätten.

Men först har jag väl ändå gjort mig förtjänt av en kopp kaffe?

10 tankar om “En väldigt vanlig vardag

  1. Ta dig en kopp kaffe du…det är dig väl förunnat. Ibland vill det sig inte…allt bara trilskas. Fast det där med kören i kyrkan…där tror jag inte riktigt på dig. Du har en fin röst!!!! Är du säker på att det inte var den 3.e från vänster som sjöng så dåligt ?

    • Pappsen kom som en räddande ängel med brieost och baguett till kaffet. Jag som sagt att han minsann inget skulle köpa eftersom jag tyckte det var nog med ett kokt ägg!

      Nja, kanske var det ändå den 2:a från höger som gjorde sura toner? Fast det hanns inte med nån kör idag. Vi pysslade med Barnets rum, Farfar var på middag och jag ska märka klart kläderna och skriva rent dagis-schemat inför imorgon.

  2. Det känns så fint att kika in här hos dig och inse att man inte är ensam i det här som kallas tankspriddhet. Själv skulle jag tappa upp ett bad till Stella häromdagen och satte kranen på max innan jag lämnade badrummet. Då jag tio minuter senare kom tillbaka för att undersöka nivån på vattnet så var där inget vatten alls.
    Det var då jag kom på följande slogan: ”Glöm inte sätta i proppen innan du börjar tappa i vatten.”

  3. Hahaha.. vilken dag! Är ny följare till din blogg och den är toppen. Nu ser jag speciellt fram emot att få höra om inskolningen. Min lilla plutt börjar om en vecka och jag är såå nervös. Hon kan också vara blyg så ska bli spännande att höra hur det går för er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s