Får jag gömma mig här?

resize

Så modernt och fint vi får det!

Tänk att jag klarade av tre dagar på jobbet ändå! Nu när jag fått en försmak känns det inte alls så illa att börja jobba igen. Fast mest förvånad är jag kanske över att de körde samma låtar på radio nu som de gjorde i somras. Första bilfärden kom jag på mig själv med att tralla med i både ”Now you´re just sombody that I used to know” och ”Där jag hänger min hatt”  innan jag bytte till P4. Det får vara nån måtta på eländet.

Så nu har jag försökt att lära mig allt om den nya maskinen på jobbet!. Till en början var jag väldigt på hugget!

Instruktören pekade på en träskiva på en av arbetsbänkarna och skulle förklara att vi själva inte fick skruva loss den och meka med apparaten.

”You are not allowed to unscrew this plate to go in there and …” började tjejen.

”… hide?” föreslog jag skämtsamt.

Än sitter takterna i!

Men efter det hade jag sånt sjå med att försöka hålla mig för skratt att jag inte riktigt kunde lyssna mer. Det är okej att fnittra till lite precis när man har dragit ett skämt men inte att gå och skratta åt det i flera minuter. Särskilt inte när man var den enda som tyckte att det var kul från början.

Nej, då får man försöka att hålla sig och vänta med att skratta tills nån annan säger nåt roligt.

Nåja, nu ska jag vara hemma i ett par veckor igen och bara ägna mig åt att dansa fuldanser och göra pruttljud.

Det är skönt att umgås med en person som delar min humor.

20130418_164801

Nu ska jag bara ägna mig åt lilla söt-trollet!

7 tankar om “Får jag gömma mig här?

  1. Jag känner igen känslan när man försöker hålla sig för skratt åt sitt egna skämt! Jobbigt!! Skönt att du och lillfis kan garva ihop!!

  2. Ja, det är jobbigt! Och ett ofta återkommande problem när man är så rolig! 😉 Pappsen brukar fråga vad folk skriver på till exempel facebook som är så kul, men det är nästan alltid mina egna kommentarer som jag sitter och gottar mig åt.

  3. 😉 ja, det är härligt att skratta….åt andras skämt eller åt sig själv. Bara för att det är så härligt i kroppen med ett skratt. Jag skrattar, när jag läser din blogg och det tackar jag dig för 😉 Ha det så skönt med lill-fisen!!!

  4. Egna skämt är ett säkert kort! 🙂 Då vet man ju att det är kul iaf! Sen att inte andra förstår sig på, ja, det är deras problem!
    //Annelie

  5. Ping: Mina makalösa mamelucker | LillaLina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s