Vi hänger med!

Jag har blivit en riktig baderska så här min första sommar som Mamma.

Än så länge är jag uppe i svindlande fem (5) bad! Annars brukar det sluta på ett (1).

Fast som barn var jag förstås en mycket duktig simmare. Jag kommer ihåg simskolan och jakten på märken – det började med Baddaren. Jag kan nästan höra simfrökens glada och lätt överraskade tillrop när jag dök upp i rockringen. Och ingen kokade väl kaffe som jag? Och det slutade med… ja, få se nu det blev nog bara den.

Nåja, tungt lastad kämpar jag mig till stranden i tid och otid! ”Ja, han är tung Bäbisen.” tänker ni. Men Bäbisen för nån annan bära! Jag har fullt upp med strandväskor och andra pryttlar som tydligen behövs nu när man badar med barn. Och då har jag inte ens börjat med vare sig kex eller leksaker. Inte en uppblåsbar krokodil så långt ögat kan nå! Hur gör ni med äldre barn? Kör ni flakmoppe fram till vattenbrynet eller vad?

IMG_6768

Men det är ju så mycket roligare att bada nu när man har barn och dessutom passerat 30! Man behöver inte go wild och doppa sig utan det räcker att vada omkring och kanske huttrande blaska lite vatten på armarna. Och vad gör det väl om magen putar och det hänger och slänger lite när man rör sig?

Inte nåt om du har Världens Charmigaste Bäbis med dig som älskar att bada och plaska! Det är som en riktig sommaridyll! Förnöjsamt plöjer vi fram i strandkanten medan folk omkring ler välvälligt och av någon anledning börjar nynna till  Stickan Anderssons gamla dänga.

”Vi hänger med, vi hänger med…”

4 tankar om “Vi hänger med!

  1. Så härligt det är när man kommer upp i åren och inte behöver bry sig om att se perfekt ut längre! Fokus har flyttats från morsan till de kära avkommorna!! Och det är så skönt!! ❤❤❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s