Bortskämda blommor?

Ibland får jag för mig så tokiga saker! Ett tag kändes det faktiskt som att jag inte tar lika väl hand om hemmet sen jag blev mamma!

Dumt! Jag sätter ju guldkant på tillvaron för både hem och växter här hemma hela tiden!

Ett exempel?

Hrmm… nja… få se nu…

Jo! En regnig dag i början av sommaren gjorde jag mig ju till och bar ut alla mina blommor på verandatrappan så att de skulle få njuta av lite sommarregn.

Det ni! Det var mycket uppskattat!

Tror jag. Jag skulle kunnat fråga dem men de blev lite överraskade av frosten som kom i veckan så tyvärr finns de inte längre bland oss.

 

image

Så här kallt och frostigt var det! Jag hade kunnat fota de frysta blommorna men eftersom jag är en sån som tar tag i saker direkt har jag redan slängt dem på komposten! Man sliter på.

3 tankar om “Bortskämda blommor?

  1. Ett gott skratt idag också…TACK 😀 Jag själv skulle vara duktig en gång (??) o. ställa undan mina pelargonier i förrådet för sin vintervila. En skvätt vatten ibland ska de ändå ha! Där stod de i mörkret och törstade ihjäl 😦 Stackars mina blommor…och stackars dina som frös ihjäl. 😉

    • Oj oj stackars blommor! Så länge det inte är någon mänsklig liten parvel som du glömmer ute en hel sommar så är det väl förlåtet!! 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s