11-kaffe och sömntåg

20140129-205150.jpg

Det nya året har börjat bra! Fast jag får medge att ålderstecknen börjat komma i en strid ström sen årsskiftet.

Det här har hänt bara under januari!

* chips och cola framför soffan låter väl ganska ungdomligt? Och chips äter vi flera gånger i veckan (om Pappsen själv får välja)! Men jag har börjat föredra en kopp te till chipsen. Chips och te, det osar mer medelålder än ungdom är jag rädd!

* Men överdragsbyxor är väl en bra idé? Toppenbra när man är ute och leker med barn! Men Mammsen tycker att det är toppen till alla tillfällen. Nu har jag termobyxor/överdragsbyxor både när jag åker till jobbet och när jag handlar mat. Det är ingen som kastar långa blickar efter mig ändå, och lika bra är det med den saken, fastslår Mammsen.

* Jag har börjat höja radion när nyheterna kommer. Och när väderleksrapporten kommer på tv så hyssjar jag åt Pappsen och Barnet. Behöver jag säga mer?

Vad kommer härnäst? 11-kaffe och ”sömntåg”?

10 tankar om “11-kaffe och sömntåg

  1. Känner så väl igen det där med att höja radion vid nyheterna. För ca 15 år sedan minns jag att mina vänner GAPSKRATTADE åt mitt x när han gjorde så och kallade honom gubbe! Men grejen var den att jag också gjorde det, och gör så än! 😄 Själv föredrar jag kranvatten till chips och godis! 😊

  2. Nääää…jag är dubbelt så gammal som du och jag dricker aldrig tea till chips…så det är nåt ungdomligt du gör där…inget medelålders 😉 Fast skruva upp ljudet på radion för nyheter och kolla vädret…där ligger du före mig 😉 Det gör jag fortfarande inte. Varför ? maken gör det så bra själv…haahhaaa. Termobyxor…bra av dig att använda såna. Skönt också! Så jag håller med första inlägget…mognad!!!! Kram.

    • Haha, men du är kanske ungdomligare än jag. En vacker dag börjar du också med te till chips.Fast chips är iofs ganska ungdomligt. Snart börjar vi kanske med hårda karameller i en liten skål som ligger framme jämt.=) kram

      • ”Bridge-blandning” förknippar jag med pensionärsgodis. Det ville kära svärmor ha när hon levde, säkert därför jag tänker så! ☺

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s